La crisi del COVID-19 a PROiNFANTS 

PROiNFANTS ha seguit permanentment en contacte amb tots els seus projectes i contraparts sobre el terreny dins i fora del país. Com a totes les crisis, els nens i nenes de les ciutats han estat els grans afectats. 
Gràcies a la fidelitat admirable dels nostres socis/es, hem seguit mantenint el suport econòmic previst durant el primer trimestre. El nostre desig és no abandonar la nostra missió i amb els valors que ens impulsen tractar d'estar presents amb els nens i nenes beneficiaris en "el dia després", quan la situació crítica vagi disminuint i els problemes aflorin amb tota la seva cruesa.


A l'Índia, per exemple, els estralls provocats per la pandèmia han portat a la nostra contrapart a Mumbai, Sisters of Charity,  a intervenir en l’emergència alimentària agreujada per l’aïllament i la pobresa extrema dels slums.

Som una Associació limitada però sòlida pels seus components i per la seva exigència de gestió, i esperem seguir prestant la nostra ajuda als infants més febles de les ciutats, amb la inestimable ajuda dels nostres socis/es i col·laboradors/es.


GRÀCIES a tots i totes per la vostra fidelitat i participació. 
AQUEST MES DESTAQUEM      
Què hem fet l'any 2019?

L'any 2019 a PROiNFANTS vam destinar 63.564€ als nostres projectes a Mumbai, Medellín, Dakar i Barcelona-Girona. Això significa que un 72% dels ingressos es van destinar als projectes.
ACTUALITAT I PROJECTES 
Nou projecte local-Internacional amb l’Hospital Sant Joan de Déu 

PROiNFANTS ha signat per primer cop un acord de col·laboració amb l’acreditat Hospital infantil de Sant Joan de Déu de Barcelona. A través d’aquest acord, PROiNFANTS cofinançarà amb l’hospital un programa de cirurgia especialitzada que al 2020 beneficiarà un nen o nena.
HISTÒRIA DE VIDA
Reet Pal, pacient del projecte de rehabilitació per a infants amb discapacitat a Mumbai

La Reet és una nena amb paràlisi cerebral i discapacitats múltiples. Viu a un slum d’Andheri East amb els seus pares, un oncle, una tia i els avis paterns. La seva mare és mestressa de casa i el seu pare treballa en una fàbrica a la mateixa zona.
Quan, fa uns mesos, la treballadora social va anar a visitar-la, la Reet estava al llit en estat vegetatiu i els seus pares, sense recursos, no sabien què podien fer per ella.                                              
SENSIBILITZACIÓ
Concert solidari a Cerdanyola
 

Al primer trimestre d’enguany, el Cor Jove de Sentmenat va oferir l’espectacle Mística, un concert solidari a benefici de PROiNFANTS, a l’ateneu de Cerdanyola del Vallès.
Van assistir-hi més de 200 persones i es van recaptar més de 1.500€, que es destinaran als projectes infantils del 2020.   
Agraïments: Ajuntament de Cerdanyola, Cor Jove de Sentmenat, Centre de ioga Om Shanti, Ateneu de Cerdanyola del Vallès, i al membre de la Junta i voluntari David Gómez, junt amb la resta de voluntaris/es.
 

MODIFICACIONS ORGANITZATIVES A L’OFICINA

A partir del 19 de març hem suprimit la nostra presència diària personal a l’oficina. Mantenim íntegrament l’administració i l’atenció a qualsevol soci/a o simpatitzant, com sempre via el mail habitual info@proinfants.org on atendrem qualsevol consulta o suggeriment.

Copyright © 2020 PROiNFANTS
Passeig de Sant Joan, 97, 1er 1a 08009 Barcelona. Tel. 93 323 44 09