SAVE THE DATE!   
GOSPEL SOLIDARI
Concert Solidari amb Gospel Gràcia 22 de novembre. Reserva't la data!
El divendres 22 de novembre, t'esperem a la Basílica de Santa Maria del Pi per gaudir amb el cor Gospel Gràcia en el concert a benefici de PROiNFANTS. La recaptació es destinarà als nostres projectes infantils. Reserva't la data!
ACTUALITAT I PROJECTES 
Acompanyament psicològic de proximitat, la clau de l'èxit
La Plataforma d'Educació Social Martí-Codolar, al barri d'Horta de Barcelona, en col·laboració directa amb PROiNFANTS, intenta oferir una resposta als infants i adolescents d'entre 5 i 18 anys en situació de risc d'exclusió social. Aquests infants i joves requereixen d'estratègies afegides a les educatives. Raúl Lerones, director del centre, ens explica el projecte. 

 
HISTÒRIA DE VIDA
Gaurav Salvi, becari de PROiNFANTS a Mumbai   
En Gaurav Salvi té 17 anys i viu a un slum de Mumbai amb la seva família. L’any 2017 li van fer un trasplantament de ronyó i ara s’està preparant per a l’examen d’accés a l’escola de secundària superior Junior College per estudiar comerç. 
SENSIBILITZACIÓ
Àmplia participació al Torneig solidari de Golf a benefici de PROiNFANTS
El passat 25 i 26 de maig es va celebrar la 9ª edició del Torneig Benèfic de Golf, que va reunir al Club de Golf de Vallromanes més d'un centenar de persones. La recaptació es destinarà al nou projecte del centre de preescolar a Sam-Sam (Dakar) i al projecte d’educació emocional infantil a Horta (Barcelona). 
Moltes gràcies a totes i tots els participants, patrocinadors i voluntaris!
 
Saps tot el que podem fer a PROiNFANTS amb la teva quota de soci o sòcia? Descobreix-ho aquí. La teva aportació canvia vides. A més, pots recuperar fins el 75% de les teves donacions. 
Copyright © 2019 PROiNFANTS
Passeig de Sant Joan, 97, 1er 1a 08009 Barcelona. Tel. 93 323 44 09