AQUEST MES DESTAQUEM      
Què hem fet l'any 2018?
L’any 2018 PROiNFANTS vam destinar 70.449€ als 14 projectes que financem a Mumbai, Medellín, Dakar i Barcelona-Girona. Això vol dir que un 74,3% dels ingressos es van destinar a projectes. 
 
ACTUALITAT I PROJECTES 
Financem la construcció d’un nou centre preescolar a Dakar
PROiNFANTS ha engegat aquest curs un nou projecte per construir una escola infantil per a nens i nenes al barri de Sam-Sam 3, una de les zones més pobres de l’extraradi de la capital de Senegal. Al nou Centre hi accediran 180 nens i nenes procedents de famílies vulnerables, n'hi ha molts que es passen el dia al carrer.

 
HISTÃ’RIA DE VIDA
Pearl millora la mobilitat gràcies al projecte de rehabilitació a Mumbai
La Pearl té 10 anys i estudia 5è a l’escola secundària Jesus Higt School, a Jogeshwari Est, Mumbai. L’any 2017 li van diagnosticar paràlisi cerebral i per això anava en cadira de rodes. Depenia de la seva mare per anar i venir de l’escola i no s’aguantava dreta. 
SENSIBILITZACIÓ
Alumnes de l’escola Proa de Barcelona treballen en el projecte ‘Estrellitas al futuro’ de Medellín
Estudiants de 4rt d’ESO de l’escola Proa, al barri de Sants de Barcelona, han presentat aquest projecte que PROiNFANTS desenvolupa a Medellín (Colòmbia) al premi-concurs que promou el seu col·legi. 
Saps tot el que podem fer a PROiNFANTS amb la teva quota de soci o sòcia? Descobreix-ho aquí. La teva aportació canvia vides. A més, pots recuperar fins el 75% de les teves donacions. 
Copyright © 2019 PROiNFANTS
Passeig de Sant Joan, 97, 1er 1a 08009 Barcelona. Tel. 93 323 44 09