No veus bé l'email? Clica aquí
AQUEST MES DESTAQUEM
Tot i les restriccions en l'educació escolar i de mobilitat que han patit les nostres contraparts internacionals, PROiNFANTS ha aconseguit destinar als seus projectes 45.141€ durant el 2021. Alguns s’han adaptat a nous formats digitals o a nous programes d’emergència infantil, aconseguint així destinar fins al 75% dels seus ingressos a aquests projectes revisats.
ACTUALITAT I PROJECTES 
EducaciĂł emocional personalitzada en el Centre Obert MartĂ­-Codolar

Ja fa 5 anys que PROiNFANTS col·labora en el projecte d’educació emocional personalitzada al Centre Obert Martí-Codolar, al districte d’Horta-Guinardó (Barcelona) i gràcies als bons resultats obtinguts aquest curs hi seguirem col·laborant.
ACTUALITAT I PROJECTES 
Els nens de Dilkush ajuden a reparar i construir “la seva casa”

Si bé la temporada del monsó és crucial per a la vida a l’Índia, sobretot per a l'agricultura, cada any causa estralls a les ciutats i deixa quantioses pèrdues materials per la força de l'aigua. La gran quantitat d'aigua caiguda en poc temps provoca inundacions sobtades i causa destrosses als habitatges. També en això l'Índia és plena de contrastos.
Saps tot el que podem fer a PROiNFANTS amb la teva quota de soci o sòcia? La teva aportaciĂł canvia vides. A mĂ©s, pots recuperar fins al 75% de les teves donacions.  
 
Copyright © 2021 PROiNFANTS
Passeig de Sant Joan, 97, 1er 1a 08009 Barcelona - Tel. 669 88 12 11 - info@proinfants.org