Reserva't la data! - Save the date!
Amb motiu del Dia Universal de la Infància, el divendres 22 de novembre a les 21h, la Basílica de Santa Maria del Pi acollirà el 4t Concert Solidari de PROiNFANTS, amb el Cor Gospel Gràcia. Venda d'entrades a Entradium 

Amb el suport de: l'Ajuntament de Barcelona, el Cor Gospel Gràcia, la Basílica de Santa Maria del Pi i Entradium.
ACTUALITAT I PROJECTES 
Beques per a un futur millor, 10 anys d'història i de construir futurs a Medellín
L'assentament urbà de “l'Alto de la Virgen” es troba a Medellín (Colòmbia), a l'anomenada Comuna 13 i està format per diverses barriades muntanyoses on hi viuen unes 160.000 persones. La seva població prové en gran mesura de desplaçats i migrats de “Comunas” d'altres regions veïnes, expulsats per grups armats al marge de la llei i víctimes de la guerra civil a Colòmbia.

 
HISTÒRIA DE VIDA
L’Aisatu Samura, un puntal per a les nenes de la seva comunitat a l’Escola Pia de Salt
L’Aisatu és una nena de 9 anys, i al desembre en farà 10. És la més gran de quatre germans (Aisatu, Mohamed, Mussa i Kadija), tots nascuts a Salt i escolaritzats a la mateixa escola (l’Escola Pia), menys la petita que encara no té edat d’escolarització.
Cursa cinquè de primària, està becada per PROiNFANTS des de fa dos anys, i representa una font d’esperança...
SENSIBILITZACIÓ
La nit del soci al Club Nàutic Port d'Aro
El passat 10 d’agost PROiNFANTS va participar a la nit del soci, al Club Nàutic Port d’Aro, a Platja d’Aro. Hi va assistir el President amb un membre de la Junta. Va ser una nit molt entranyable, on vam poder donar a conèixer a més de 400 assistents, la feina que fa PROiNFANTS.
Agraïm al Club la invitació a participar en aquest acte i l’acompanyament, ja que ens ha ofert una excel·lent oportunitat per difondre la nostra missió, visió i valors a l’àrea de Girona.
Facebook
Twitter
YouTube
Email
Copyright © 2019 PROiNFANTS
Passeig de Sant Joan, 97, 1er 1a 08009 Barcelona. Tel. 93 323 44 09