PROiNFANTS i La Locomotora Negra reivindiquen els drets de la infància

 

Amb el lema “Sumem per la infància” PROiNFANTS i La Locomotora Negra van reunir el passat 13 d’abril a l’Auditori Axa de L’Illa Diagonal de Barcelona prop de 350 persones en el concert solidari per la infància. L’esdeveniment va aconseguir recaptar 3.000 euros, que es destinaran als projectes infantils que PROiNFANTS desenvolupa a Medellín, Mumbai, Dakar i Barcelona.

Ens complau molt donar la benvinguda als nous socis i sòcies que es van incorporar a la nostra família en aquest acte.

El concert va ser el principal punt de trobada de l’any pels socis, amics i simpatitzants de PROiNFANTS, i també per donar a conèixer l’entitat i els seus projectes a persones que encara no ens coneixien. Durant la presentació del concert, el president de PROiNFANTS, Joan Antoni Pons-Serés, va explicar que l’ONG s’ha marcat com a objectiu aquest any sumar socis i sòcies per garantir la continuïtat del seu treball amb els nens i nenes de les barriades més pobres. I també sumar més forces per aconseguir atendre més de 1200 infants a través dels projectes d’educació, salut, acollida i nutrició.

Durant el concert, La Locomotora Negra, dirigida per Ricard Gili, va fer un repàs del grans temes, músics i bandes de la història del jazz, i va finalitzar amb un emocionant “What A Wonderful World” de Louis Armstrong, expressant el desig compartit d’un món millor per a tothom. Es tracta del tercer concert solidari que organitza PROiNFANTS, després de la seva creació el 2015, en fusionar-se dues ONGs amb 15 anys de trajectòria dedicades al món infantil més exclòs.

GRÀCIES a tots i totes que ens heu ajudat a fer-ho possible! #sumemperlainfancia