Copy
No veus bé l'email? Clica aquí
AQUEST MES DESTAQUEM

Tot i la suspensió universal de l’educació escolar, i moltes altres restriccions, PROiNFANTS ha aconseguit dotar les seves contraparts amb 43.018 € per mantenir els seus projectes latents, per a l’adaptació de beques amb nou suport digital, o per a programes d'emergència infantil.
ACTUALITAT I PROJECTES 
Els projectes s’adapten per a continuar

A partir de març de 2020 tots els projectes es van veure sacsejats pel brutal impacte del confinament, amb tancament d'escoles, centres d’acollida, i interrupció dels projectes en curs. Totes i cadascuna de les nostres contraparts amb una gran experiència sobre el terreny, es van adaptar a la situació.
HISTÒRIA DE VIDA
Raimon, testimoni d'un soci fundador

Amb motiu del XXè aniversari de PROiNFANTS, parlem amb en Raimon, membre fundador des de fa 14 anys de l’entitat Gra d’arròs, que l’any 2015 es va fusionar amb Aasara per a constituir PROiNFANTS.
SENSIBILITZACIÓ
20 anys de PROiNFANTS (2001-2021)
 

Celebrem i compartim amb tots i totes vosaltres aquest XXè aniversari, des els seus orígens al barri de Gràcia a Barcelona fins al Passeig de Sant Joan, a l’Eixample.
Amb Juntes i membres compromesos amb la infància, sempre voluntaris, sense despeses nominals de Junta ni de desplaçaments als països on es desenvolupen els nostres projectes. 
20 anys fent costat a les nostres contraparts i als més de 1.000 beneficiaris, molts d’ells i elles incorporats al mercat laboral de la mà de PROiNFANTS.
En especial volem donar les gràcies a les persones i empreses donants, voluntàries i col·laboradores, perquè sense vosaltres la feina de PROiNFANTS no hagués estat possible.
Gràcies!!!
 
Saps tot el que podem fer a PROiNFANTS amb la teva quota de soci o sòcia? La teva aportació canvia vides. A més, pots recuperar fins el 75% de les teves donacions. 
Facebook
Twitter
YouTube
Email
Copyright © 2021 PROiNFANTS
Passeig de Sant Joan, 97, 1er 1a 08009 Barcelona - Tel. 669 88 12 11 - info@proinfants.org