Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

Català  |  Castellano

05 des

Diana González Giraldo: una història de superació i compromís

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS en 05.12.21

Diana González és una jove de 28 anys, llicenciada del programa de beques de PROiNFANTS. La seva família va arribar a l’assentament de l’Alto de la Virgen, a Medellín (Colòmbia), desplaçada per la violència, quan ella era una nena alumna d’educació primària.

No hi ha Comentaris »

28 feb

Raimon, testimoni d’un soci fundador

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS en 28.02.21

Amb motiu del XXè aniversari de PROiNFANTS, parlem amb en Raimón, membre fundador des de fa 14 anys de l’entitat Gra d’arròs, que l’any 2015 es va fusionar amb Aasara per constituir Proinfants.

No hi ha Comentaris »

08 nov

L’Omar, beneficiari del programa de col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS en 08.11.20

L’any 2020 està sent un any realment complicat per als programes mèdics de cooperació internacional. S’estan fent grans esforços per a poder portar pacients a Barcelona, ​​per ser tractats de les seves malalties amb cirurgies i tractaments de diferents especialitats.

La pandèmia ha suposat el tancament de fronteres de molts països i l’anul·lació de vols comercials, de manera que tot està sent més complicat del normal. Gràcies a la inestimable col·laboració de la PROINFANTS, finalment s’ha pogut gestionar la vinguda del pacient adolescent Omar El Sabi, originari del Marroc.

No hi ha Comentaris »

22 mar

Reet Pal, pacient del projecte de rehabilitació per a infants amb discapacitat a Mumbai

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS en 22.03.20

La Reet és una nena amb paràlisi cerebral i discapacitats múltiples. Viu a un slum d’Andheri East amb els seus pares, un oncle, una tia i els avis paterns. La seva mare és mestressa de casa i el seu pare treballa en una fàbrica a la mateixa zona.

Quan, fa uns mesos, la treballadora social va anar a visitar-la la Reet estava al llit en estat vegetatiu i els seus pares, sense recursos, no sabien que podien fer per ella.    

No hi ha Comentaris »