Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

Català  |  Castellano

11 oct

L’Aisatu Samura, un puntal per a les nenes de la seva comunitat a l’Escola Pia de Salt

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS en 11.10.19

Historia_vida

L’Aisatu és una nena de 9 anys, i al desembre en farà 10. És la més gran de quatre germans (Aisatu, Mohamed, Mussa i Kadija), tots nascuts a Salt i escolaritzats a la mateixa escola (l’Escola Pia), menys la petita que encara no té edat d’escolarització.

Cursa cinquè de primària, està becada per PROiNFANTS des de fa dos anys, i representa una font d’esperança per als altres infants de l’escola i per a la inclusió de la seva comunitat.

 

No hi ha Comentaris »

02 jun

Gaurav Salvi, becari de PROINFANTS a Mumbai

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS en 02.06.19

En Gaurav Salvi té 17 anys i viu a un slum de Mumbai amb la seva família. L’any 2017 li van fer un trasplantament de ronyó i ara s’està preparant per a l’examen d’accés a l’escola de secundària superior Junior College per estudiar comerç.

tags: ,

No hi ha Comentaris »

04 mar

Pearl millora la mobilitat gràcies al projecte de rehabilitació a Mumbai

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS en 04.03.19

La Pearl té 10 anys i estudia 5è a l’escola secundària Jesus Higt School, a Jogeshwari Est, Mumbai. L’any 2017 li van diagnosticar paràlisi cerebral i per això anava en cadira de rodes. Depenia de la seva mare per anar i venir de l’escola i no s’aguantava dreta.

No hi ha Comentaris »

29 nov

Amy i Ndeye, becàries a l’escola Kalasans a Dakar

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS en 29.11.18

L’Amy i la seva germana Ndeye viuen a Thiaroye, a la població de Pikine, un barri a la perifèria de Dakar, a Senegal, i van a l’escola Kalasans al mateix barri.

L’Amy fa 3er de primària i la Ndeye 5è, i el seu rendiment escolar és molt bo.

Els seus pares, amb greus dificultats econòmiques, no poden pagar l’escola, per això elles es beneficien del programa de beques de PROINFANTS, que fan possible la seva escolarització.

No hi ha Comentaris »