Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

Català  |  Castellano

19 set

Del Marroc a Salt en busca de noves oportunitats

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS en 19.09.18

L’Abdelmounim Bakhi i la seva germana Malak van néixer al Marroc. Quan eren molt petits els seus pares van decidir deixar el seu país per la manca d’oportunitats econòmiques.

Van arribar a Salt i el curs 2013-14 els nens van començar a anar a l’Escola Pia, on ara cursen 3r i 2n de primària respectivament. Després de moltes vicissituds, la situació econòmica dels pares encara és precària però pares i nens s’han integrat plenament a l’ escola i són un model de col·laboració i respecte.

No hi ha Comentaris »

19 jul

Kanchan, professora de tall i confecció a Dindoshi

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS en 19.07.18

Em dic Kanchan Yadav, tinc 28 anys i sóc la gran de sis germans. Vivim al slum de Dindoshi en una habitació llogada. Als deu anys vaig haver de deixar l’escola per tenir cura dels meus germans. Amb els ingressos del meu pare no era possible mantenir-nos. Vivíem en la pobresa.

No hi ha Comentaris »

21 jun

La Sanskruti recupera la mobilitat de la mà gràcies als nostres projectes de salut

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS en 21.06.18

La Sanskruti Chalke és una nena de 7 anys de Mumbai beneficiària del programa de d’assistència especial a nens i nenes discapacitats que a portem a terme amb la nostra contrapart històrica Cheshire Home.

La Sanskruti viu al slum de Jogeshwari. El seu pare és conductor d’autobús, la seva mare no té una feina remunerada i tenen un altre fill més petit.

No hi ha Comentaris »

26 abr

Aprenent a gestionar emocions i conflictes en el Centre Obert Martí Codolar de Barcelona

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS en 26.04.18

La Lídia és una adolescent que participa del servei de reforç escolar i atenció emocional becat per PROiNFANTS, al Centre Obert Martí Codolar d’Educació Social dels Salesians a Barcelona. Per una situació familiar molt complicada, la Lidia ha patit un greu desajust emocional. A través de teràpies individuals i de grup amb la psicòloga i en col·laboració amb l’equip educatiu del centre, ha tingut una evolució molt positiva, ha après a gestionar les seves emocions i a apoderar-se en la resolució de conflictes.

tags: , , ,

No hi ha Comentaris »