Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

02 jun

Gaurav Salvi, becari de PROINFANTS a Mumbai

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS on 02.06.19

En Gaurav Salvi té 17 anys i viu a un slum de Mumbai amb la seva família. L’any 2017 li van fer un trasplantament de ronyó i ara s’està preparant per a l’examen d’accés a l’escola de secundària superior Junior College per estudiar comerç.

En Gaurav i la seva germana Disha de 12 anys formen part d’una família humil. El seu pare va donar un ronyó al Gaurav i fa dos anys que necessita diàlisi. Ha perdut la feina i pateix una forta depressió. La mare fa feines esporàdiques que no arriben a cobrir les necessitats bàsiques. En aquest moment no tenen casa i estan vivint en un petit local d’un slum que els ha cedit una família coneguda.

Tot i això en Gaurav continúa estudiant becat per PROINFANTS a través del programa “Outreach”, monitoritzat pel nostre col·laborador Macario Fernandes des de fa 8 anys. El seu rendiment acadèmic és molt bo i aspira, a més de fer el batxillerat de comerç, a ser un censor jurat. La beca li ha permès fer front a les despeses de l’operació i del reforç escolar a casa.

La seva germana està estudiant al St. Blaise High School , és molt bona estudiant i també està becada per PROINFANTS.

 

VOLS COL·LABORAR? FES UN DONATIU >>

tags: ,

No Comments »