Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

19 jul

Kanchan, professora de tall i confecció a Dindoshi

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS on 19.07.18

Em dic Kanchan Yadav, tinc 28 anys i sóc la gran de sis germans. Vivim al slum de Dindoshi en una habitació llogada. Als deu anys vaig haver de deixar l’escola per tenir cura dels meus germans. Amb els ingressos del meu pare no era possible mantenir-nos. Vivíem en la pobresa.

El meu pare és venedor ambulant amb uns ingressos de 20 a 30 RS diàries (0,50 €), insuficients per a pagar el lloguer, la llum i el menjar. Sovint hem hagut de canviar d’habitació per la pujada del lloguer.

Un dia, a casa meva, em vaig cremar i la meva mare em va portar al dispensari mèdic d’Ashadeep. Em van curar i em van proposar que anés a estudiar al taller de tall i confecció que imparteixen al centre situat al slum de Dindoshi.

La nostra vida va començar a canviar quan tots els germans vam anar a Ashadeep. Estàvem feliços al centre de dia i teníem menjar i roba. Jo vaig aprendre a cosir.

Amb la inflació van augmentar les despeses familiars, el meu pare no va poder aconseguir una feina millor i la meva mare ens va abandonar. Ara sóc jo la responsable de la meva família.

Treballo de professora del taller de tall i confecció al centre de Dindoshi. El taller funciona sense problemes gràcies a l’ajuda de PROINFANTS i amb el suport que rebo d’Ashadeep puc tirar endavant la meva família.

Ashadeep és una de les contraparts de Mumbai amb les que treballa PROiNFANTS des del 2008, finançant el centre de dia dels fills i filles de vídues, l’ambulatori mèdic i el taller de costura.

 

<< VOLS COL·LABORAR? FES UN DONATIU

No Comments »