Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

08 nov

L’Omar, beneficiari del programa de col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS on 08.11.20

L’any 2020 està sent un any realment complicat per als programes mèdics de cooperació internacional. S’estan fent grans esforços per a poder portar pacients a Barcelona, ​​per ser tractats de les seves malalties amb cirurgies i tractaments de diferents especialitats.

La pandèmia ha suposat el tancament de fronteres de molts països i l’anul·lació de vols comercials, de manera que tot està sent més complicat del normal. Gràcies a la inestimable col·laboració de la PROINFANTS, finalment s’ha pogut gestionar la vinguda del pacient adolescent Omar El Sabi, originari del Marroc.

L’Omar ja és conegut a l’Hospital Sant Joan de Déu perquè va ser intervingut el 2019 d’una escoliosi severa greu que li impedia moure’s. L’operació va ser un èxit, no obstant això l’equip d’ortopèdia i traumatologia de l’Hospital van informar a la família del pacient de la possibilitat que necessités una segona intervenció.

I així ha estat, després del període de rehabilitació, l’Omar segueix tenint moltes molèsties a la columna, de manera que cal revisar de nou l’estat de l’escoliosi severa que pateix i decidir una nova intervenció.

Amb la col·laboració de PROINFANTS, el pacient Omar El Sabi té una nova oportunitat.

 

VOLS COL·LABORAR? FES UN DONATIU >>

No Comments »