Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

05 des

Diana González Giraldo: una història de superació i compromís

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS on 05.12.21

Diana González és una jove de 28 anys, llicenciada del programa de beques de PROiNFANTS. La seva família va arribar a l’assentament de l’Alto de la Virgen, a Medellín (Colòmbia), desplaçada per la violència, quan ella era una nena alumna d’educació primària.

El seu interès per l’estudi i el desig de superar-se la van fer mereixedora del suport del programa de Beques de la Fundació Educativa Calasanz amb el suport de PROiNFANTS.

L’any 2008 va ingressar al primer grup de becats. Amb el suport de Gra d’arròs va acabar el batxillerat i posteriorment es va graduar a l’àrea de la salut: tècnica auxiliar en administració en salut i tècnica auxiliar d’infermeria.

Durant el procés d’educació superior, es va casar i va tenir dos fills, això mostra la seva capacitat d’esforç, el seu amor per l’educació i que té molt clar el que vol aconseguir.

Des que es va graduar està treballant (5 anys i mig) com a auxiliar d’infermeria, ha treballat en una ambulància, en clíniques de medicina interna i durant un any i mig va treballar amb pacients Covid, a l’UCI. Actualment treballa a l’àrea d’ortopèdia en un hospital amb un contracte laboral estable. Aquest procés reflecteix un creixement qualitatiu en la seva tasca.

El pas pel programa de beques i la seva formació superior li va permetre configurar un projecte de vida clar i ser una dona autònoma capaç de ser mare, cap de família des de fa 4 anys quan es va separar del seu marit i brindar als seus fills l’afecte i el benestar que necessiten.

La història de la Diana és un exemple viu de com l’educació transforma la vida i crea les bases per a un futur millor. És també un testimoni de l’impacte de PROiNFANTS a les vides de joves concrets en aquests 20 anys de treball per la infància i la joventut de sectors marginats de la societat i les ciutats.

No Comments »