Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

28 jul

Els germans Xue al Casal d’estiu de Nou Barris

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS on 28.07.17


Som la família Xue, d’origen xinès, i vivim a Vallbona que és un dels tres barris de la Zona Nord, una de les més castigades per la pobresa a Barcelona.

A la foto falta la meva filla gran, la Ziyi. Som una família “mamaparental”. El meu marit ha mort després d’una llarga malaltia i estem passant una època molt dura.

Amb l’ajut de l’Associació “La Indomable” i dels seus casals quan no hi ha escola, podem anar fent front a la nostra difícil situació.

Els nostres fills són feliços tots els moments que passen amb ells i agraïm a PROiNFANTS la seva contribució per ajudar a fer realitat el Casal d’estiu.

PROiNFANTS a Nou Barris

Enguany, i per tercer any consecutiu, a PROiNFANTS hem renovat el conveni de col·laboració amb la nostra contrapart l’Associació “La Indomable” de Ciutat Meridiana (Barcelona), que compta amb més de 10 anys d’experiència als Casal d’estiu infantil del mes d’agost.

Sota el lema “espai de joc i convivència”, des del 31 de juliol fins el 25 d’agost, finançarem els esmorzars, dinars i berenars de 53 nens i nenes d’entre 3 i 14 anys, amb la finalitat d’abordar el problema de carència alimentària dels infants durant els mesos que no hi ha escola i per tant no disposen de beques de menjador.

Durant aquestes quatre setmanes es treballaran els hàbits alimentaris saludables, els jocs del món, els esports, les manualitats , la música, la teràpia del moviment i la “risoteràpia”, etc. L’objectiu general és que els infants es puguin relacionar en un marc de convivència amb els seus companys, els seus monitors i els seus terapeutes, per gaudir tots junts d’uns dies de diversió i relaxació en la seva vida quotidiana, tant difícil per les situacions familiars adverses en que es troben.

<< VOLS COL·LABORAR? FES UN DONATIU >>

 

No Comments »