Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

18 des

La realitat de l’Ankita Pomedkar, una supervivent

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS on 18.12.19

Sóc Ankita Pomedkar. Tinc 18 anys i vaig néixer a l’estat d’Orissa (Mumbai). La meva mare va morir quan jo tenia 2 anys i ni el meu pare ni el meu germà gran tenien cura de mi. El meu oncle se’m va emportar a Mumbai per fer-se càrrec de la meva educació.

El 2012 em van acceptar a Ashadeep Association i vaig acabar primària amb una nota del 75%, a la onzena posició.

El mes de juliol de 2019 em sentia molt feble i no em podia concentrar per estudiar. Vaig demanar ajuda al meu professor d’Ashadeep  que em va portar al dispensari de la mateixa Associació al slum de Dindoshi.

El metge em va diagnosticar anèmia. Tenia la hemoglobina molt baixa. Immediatament em van proporcionar gratuïtament la medicació i els aliments necessaris. Avui estic prou forta per seguir els meus estudis.

Vull agrair a Ashadeep Association i en especial a PROINFANTS, el suport que donen a tots els infants que ens trobem sense recursos.

Gràcies.

Ankita Pomedkar

 

Des del 2010 PROINFANTS finança l’ambulatori mèdic del centre de dia del slum de Dindoshi, on cada dia reben atenció mèdica infants i joves en situació d’extrema pobresa. La contrapart Ashadeep Association és una organització que treballa des del 1976 als suburbis de l’oest de Mumbai per millorar la vida d’orfes, fills/es monoparentals, infants amb discapacitat i vídues.

VOLS COL·LABORAR? FES UN DONATIU >>

No Comments »