Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

21 jun

La Sanskruti recupera la mobilitat de la mà gràcies als nostres projectes de salut

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS on 21.06.18

La Sanskruti Chalke és una nena de 7 anys de Mumbai beneficiària del programa de d’assistència especial a nens i nenes discapacitats que a portem a terme amb la nostra contrapart històrica Cheshire Home.

La Sanskruti viu al slum de Jogeshwari. El seu pare és conductor d’autobús, la seva mare no té una feina remunerada i tenen un altre fill més petit.

Quan ella tenia 9 mesos, va patir un accident de cotxe que li va deixar incapacitades la mà i la cama dretes. Des de fa dos anys segueix un tractament de fisioteràpia a Cheshire Home que ha aconseguit millorar molt la seva cama i recuperar l’equilibri, però no la seva mà. Segons el Dr. Mandar Agashe, la nena requeria una intervenció quirúrgica per tal de relaxar la tensió existent en els músculs de la mà dreta.

A principis d’any PROiNFANTS va finançar l’operació, que va ser un èxit. Actualment la Sanskruti segueix amb el seu tractament de fisioteràpia a Cheshire Home.

Gràcies a la intervenció, ella dependrà cada vegada menys dels seus pares per a les activitats de la vida diària fins a ser autònoma, i podrà participar en diverses activitats físiques a l’escola. Això significa per als pares una gran alegria i per a ella una millora molt important de la seva qualitat de vida.

 

 

 

<< VOLS COL·LABORAR? FES UN DONATIU

No Comments »