Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

04 mar

Pearl millora la mobilitat gràcies al projecte de rehabilitació a Mumbai

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS on 04.03.19

La Pearl té 10 anys i estudia 5è a l’escola secundària Jesus Higt School, a Jogeshwari Est, Mumbai. L’any 2017 li van diagnosticar paràlisi cerebral i per això anava en cadira de rodes. Depenia de la seva mare per anar i venir de l’escola i no s’aguantava dreta.

La Pearl viu amb els seus pares i dues germanes grans a la comunitat de Shankarwadi a Jogeshwari East, a Mumbai. El seu pare és fuster i la seva mare mestressa de casa. Els ingressos del pare no són suficients per mantenir la família.

La nostra contrapart Mumbai Cheshire Home, en conèixer el diagnòstic de la nena, se’n va fer càrrec i la Pearl va començar a rebre les sessions setmanals de fisioteràpia intensiva que PROiNFANTS finança al centre de rehabilitació de nens i nenes discapacitats físics i psíquics del slum d’Andheri East.

Se li van enfortir els músculs de la cama però per poder caminar va necessitar ortessis (AFO) als turmells, crosses i l’ajuda del fisioterapeuta. Ara ja pot caminar sola petites distàncies amb crosses i AFO.

PROINFANTS, a través de Mumbai Cheshire Home, cofinança també la despesa escolar de la Pearl per al curs 2018-19, que està assolint molts bons resultats acadèmics i pot participar en moltes de les activitats de l’escola i del seu barri amb altres nens i nenes. Això la fa feliç a ella i a la seva família.

 

VOLS COL·LABORAR? FES UN DONATIU >>

No Comments »

Private