Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

28 feb

Raimon, testimoni d’un soci fundador

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS on 28.02.21

Amb motiu del XXè aniversari de PROiNFANTS, parlem amb en Raimón, membre fundador des de fa 14 anys de l’entitat Gra d’arròs, que l’any 2015 es va fusionar amb Aasara per constituir Proinfants.

Què pensa de l’orientació dels projectes de PROiNFANTS. Quins destacaria?

A més de la gran tasca en l’àmbit de l’educació, que sempre s’ha dut a terme i de la qual estem tan orgullosos, m’ha semblat una idea estupenda realitzar també projectes en un entorn més proper, aquí, a Catalunya.

Quin missatge donaria a la resta de socis/es actuals o futurs en aquest XXè aniversari?

Ara més que mai som testimonis del deteriorament continu del nostre planeta, vivim entre guerres, pobresa, pandèmia, i des de la nostra situació de persones privilegiades, col·laborant en projectes com aquest, encara que sigui de forma puntual i amb una aportació bàsica, ajudem els més necessitats a fer front als seus reptes. Amb generositat, això ens beneficiarà positivament a l’àmbit personal, emocional i anímic, perquè fent felices algunes persones, estarem més feliços amb nosaltres mateixos.

Si aquesta col·laboració la podem dur a terme a través d’una ONG com PROiFANTS, propera, seriosa i transparent, implicant-nos en els seus projectes, l’èxit assolit serà encara més gran.

 

VOLS COL·LABORAR? FES UN DONATIU >>

No Comments »