Blog PROiNFANTS

Aquest és el blog de l’associació PROiNFANTS

22 mar

Reet Pal, pacient del projecte de rehabilitació per a infants amb discapacitat a Mumbai

Artículo de Actualitat PROiNFANTS, PROiNFANTS on 22.03.20

La Reet és una nena amb paràlisi cerebral i discapacitats múltiples. Viu a un slum d’Andheri East amb els seus pares, un oncle, una tia i els avis paterns. La seva mare és mestressa de casa i el seu pare treballa en una fàbrica a la mateixa zona.

Quan, fa uns mesos, la treballadora social va anar a visitar-la la Reet estava al llit en estat vegetatiu i els seus pares, sense recursos, no sabien que podien fer per ella.    

Al centre de Cheshire Home el neuròleg i l’oftalmòleg van examinar la Reet i li van diagnosticar paràlisi cerebral, retard mental moderat i problemes de visió.

Des de fa set mesos està rebent un tractament intensiu de fisioteràpia i teràpia a Cheshire Home que també li ha proporcionat una pròtesi per als turmells (AFO).

El resultat d’aquests set mesos de tractament és que ara la Reet és capaç de seure, i l’objectiu és que d’aquí un any pugui mantenir-se asseguda tota sola i caminar amb un suport.

Els seus pares estan molt satisfets pels avanços de la seva filla i agraïts a PROINFANTS, per finançar el projecte de rehabilitació de nens i nenes discapacitats físics i psíquics dels slums d’Andheri East en Mumbai.

VOLS COL·LABORAR? FES UN DONATIU >>

No Comments »